Straggling Saber - A Different Kind Of Company. A Different Kind Of Transitas.

Trädgårdsinspiration

Det är härligt att ha ett hus med en trädgård, det är så mycket om man kan göra och som kan göra att det blir så fint och så mysigt som man vill ha det . Det finns en bra trädgårdsinspiration som man kan få via tidningar och tv och så vidare. Så att man får lite inspiration till hur man kan göra det hemma och vad man kan göra för att det ska bli så som man vill ha det. Det finns ju en hel del som man kan hitta på och som skulle vara kul att göra och hitta på.

Underbart med en vacker trädgård

Ja det är verkligen undervart att ha en trevlig och vacker trädgård och att man kan göra det så som man vill ha det och som gör att man får bra av det. För på så sätt så kan man hitta på och få det att bli bra och ett ställe som man trivs på och som man känner är det som kommer att hjälpa en att få det sådär som man vill ha det. Ja det är kul med inredning och med att hålla på i trädgården tycker jag, för det finns så mycket som man kan göra och som skulle vara kul att fixa och göra och som gör att det blir så bra och så vackert som man vill ha det. Och att man kan utnyttja den på bästa sätt. För har man en trädgård så vill man ju kunna utnyttja den på bästa möjliga sätt så att man känner att den verkligen kommer till användning så som man vill ha det. 
Ja det är verkligen härligt och det är något som man känner är det som man vill göra och som man kan få att bli så bra och fint som möjligt, det är härligt det.